Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
info@fortgensadviesgroep.nl

Dit beloven wij onze klanten

  • Persoonlijke relatie, advies op maat
  • De beste risicodekking tegen de beste voorwaarden
  • Bij schade geen gedoe, maar de maximale financiële compensatie

Meer over ons

 

Wij gaan minimaal tot de max

Onze unieke kracht is onze topsport-mentaliteit, een kwaliteit die diep in ons is geworteld: wij zijn vastberaden, volhardend en toegewijd.

Meer over onze dienstverlening

Onafhankelijk advies

Zorgverzekering vergelijken

Particulier

MKB

Laatste nieuws

MobielSchadeMelden-app al vijf dagen op nummer één

Sinds de lancering van de MobielSchadeMelden-app (29 maart 2016) staat deze al bijna een week lang op nummer één van de best gedownloade apps in de AppStore. Het betekent dat de app al tienduizenden keren op een iPhone is geïnstalleerd. Gegevens voor Android zijn nog niet verwerkt.

De MobielSchadeMelden-app is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met de politie en ICT-bureau VIA. Een op de drie autobezitters heeft moeite met het papieren schadeformulier, zo blijkt uit gegevens van marktonderzoeksbureau GfK. Het formulier is moeilijk leesbaar en gebruiksonvriendelijk. De app rekent af met deze bezwaren. Alle soorten aanrijdingen kunnen worden geregistreerd, een flink aantal gegevens wordt automatisch ingevuld en foto’s vervangen de situatietekeningen.

Groot voordeel van de MobielSchadeMelden-app is de locatiemelding. Ongevallen komen automatisch ‘in kaart’. Deze gegevens maken duidelijk waar en op welk moment wat voor soort ongelukken plaatsvinden. Op termijn zal dit de verkeersveiligheid vergroten. Zie ook: www.mobielschademelden.nl

Tip:

Een adviseur kan je helpen zoat je zeker weet dat je krijgt waar je recht op hebt. Op www.adfiz.nl/finfin/auto vind je meer informatie.

(bron finfin)

Ondernemers

Ondernemers zoeken de juiste balans tussen beleid, investeringen en risico's. Wij kennen de uitdagingen en zoeken samen met u de beste dekking tegen de beste voorwaarden.
Meer over advies aan ondernemers

Aangesloten bij

aangesloten