Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezondheid en leven

Zorgverzekering
Iedere Nederlander is verplicht een basisverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd tegen de kosten van medische zorg, zoals de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. De zorgverzekeraar is verplicht u te accepteren voor deze basisverzekering.

Welke aanspraken op de basisverzekering zijn gedekt, leest u in de polis. Soms moet u een deel van de kosten zelf betalen. Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico van 350 euro (in 2013). Tot dat bedrag komen zorgkosten voor eigen rekening; dat geldt niet voor de huisarts.

Uitvaartverzekering
Na uw overlijden wilt u dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven. U neemt daarom vooraf de juiste maatregelen. Dat kunt u onder andere doen door een uitvaartverzekering af te sluiten.

Risicoverzekering
Deze verzekering keert bij overlijden een vooraf afgesproken bedrag uit. De hoogte van het bedrag en de looptijd van de verzekering (doorgaans variërend van 10 tot 30 jaar) kunt u zelf bepalen. 

Ongevallenverzekering
U loopt door een ongeval blijvend letsel op. Of u komt zelfs te overlijden. Dan keert deze verzekering een bedrag uit. De hoogte van de uitkering spreekt u van tevoren af.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.